איהאב חילו - הטעם המיוחד והעיצוב האדריכלי של בלטות גבינות בנצרת
איהאב חילו אדריכל מנצרת שמנהל את העסק "קרנבל הגבינות" ומספק בלטות גבינות מרשימות ביותר ליחידים ואירועים..
איהאב חילו אדריכל מנצרת שבמהלך לימודיו האקדמיים התנסה בעבודה במסעדה. באחת הפגישות המשפחתיות שלו לפני יותר משנתיים, בתקופת הקורונה, הוא לקח יוזמה לסדר מנה של גבינה שתראה יפה. הוא צילם את הבלטה שערך והעלה לאינסטגרם.
השיחה הראשונה שאיהאב קיבל לרכישת בלטת גבינות הייתה מפתיעה, וכאן עלה הרעיון לפתח את העיסוק בסידור בלטות גבינות, וכך נולד "קרנבל הגבינות cheese carnival".
קרנבל הסדנאות
ההזמנותת גדלו, כולל רשימת גבינות ומאכלים משלימים, וכמו כן השירות שניתן ליחידים ולאירועים.
איהאב חילו פיתח את התחום והחל להעביר סדנאות על סוגי הגבינות, צורות חיתוך הוספת אגוזים ופירות מיובשים, הסדנאות שלו הצליחו להגיע לקהל בנצרת כמובן וגם לירושלים ובית לחם .
אין ספק שהמומחיות שלו כאדריכל תרמה לצורת הבלטה, אבל איהאב לא הסתפק בצורתה, אלא חקר וזיהה גם את סוגי הירקות והפירות שאפשר לאכול עם גבינה. סוגי הגבינה שמומלץ להשתמש בהם. וב"קרנבל הגבינות cheese carnival" הוא משתמש בגבינה איכותית בטעמים שונים המיובאת מהולנד, ספרד ואנגליה.
אחת המטרות של איהאב באמצעות "קרנבל הגבינות cheese carnival" היא לקדם תרבות כולינרגית מסוג זה בחברה הערבית.
עקבו אחרי עמוד "קרנבל הגבינות cheese carnival" באינסטגרם