סובחי אבו נחלה מנצרת.. הקונדיטור מאחורי רעיון קוקטיל קינוח
אנחנו יכולים לתאר את מה שסובחי מכין כ"קוקטייל קינוח". הרעיון של סובחי אבו נחלה החל בשילוב חומרים שונים ואיכותיים
סובחי אבו נחלה מנצרת החל את דרכו בעולם המטבח לפני 20 שנה, ועבר להתמחות בתחום הקונדיטוריה לפני 10 שנים. סובחי החל את לימודיו ב"מכללת בשולים" והמשיך לצבור ידע נוסף באמצעות השלמות וכן הקפיד להרחיב את הידע שלו בתחום באופן אישי והתנסות.
כיום, סובחי אבו נחלה מכין את הממתקים הטעימים ביותר לכל אירוע, ודואג שהממתקים יתאימו לאירוע, לאווירה, רצון וטעם בעלי האירוע, בחתונות, מסיבות, טקסי סיום, ימי הולדת, וכל האירועים המיוחדים.
קוקטייל קינוח
אנחנו יכולים לתאר את מה שסובחי מכין כ"קוקטייל קינוח". הרעיון של סובחי אבו נחלה החל בשילוב חומרים שונים ואיכותיים להכנת קינוחים ייחודיים עד שהצליח להציג קינוחים צרפתיים עם נגיעה מזרחית. הוא מתאר את הרעיון בתור קוקטייל, המשלב סוגים וטעמים שונים של אלכוהול לקבלת משקה בעל טעם מיוחד.
visit nazareth, האתר לקידום תרבות ותיירות ובעלי מקצוע בנצרת, אירח את הקונדיטור סובחי אבו נחלה, שם הכין סט עשיר של ממתקים. הוא גם הסביר - באמצעות הסרטון בתחתית כתבה זו- על הייחודיות של ממתקים שהוא מכין.
הכירו את סובחי אבו נחלה, וועקבו אחריו בעמוד האינסטגרם.